Adverteren

112pijnacker is een website welke door vrijwilligers up-to-date gehouden wordt. Wij willen u zo snel mogelijk het laatste nieuws uit Pijnacker brengen. Aan het onderhouden van de website zijn kosten verbonden zoals het hosten van onze server en de domeinnaam.

Om dit mogelijk te blijven maken zijn wij op zoek naar ondernemers en bedrijven die voor een vast bedrag per maand een advertentie willen plaatsen op onze drukbezochte website 112pijnacker.nl.

Met meer dan 10.000 bezoekers per maand valt uw advertentie direct op! Uw advertentie is altijd op elke pagina zichtbaar op iedere gewenste plek op de website.

Kosten

U kunt al vanaf €60 p/m* bij ons adverteren. Het bedrag betaalt u per maand, adverteren is per maand opzegbaar*.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor uw advertentie. Voor alle informatie over onze mogelijkheden neemt u contact op via onderstaand advertentie-formulier.

* De prijzen verschillen per locatie op onze website, meer informatie ?
Stuur een mail naar adverteren@112pijnacker-nootdorp.nl

** Prijzen zijn exclusief 21% BTW voor bedrijven. Voor particulieren rekenen wij geen BTW. Onze facturen worden maandelijks verstuurd, adverteren is per maand opzegbaar. Indien u wilt opzeggen dient u dit vóór de 14e van de maand te doen. 

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een email naar: adverteren@112pijnacker-nootdorp.nl