Pijnacker / Berkel en Rodenrijs – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli heeft er weer een inbraak plaatsgevonden in een bedrijfsbus van DNA Bouwservice uit Pijnacker. Afgelopen maanden is deze bus al eerder vernield, ook is er van dit bedrijf een bus gestolen.

Een volger van één van onze websites zag eerder deze week een oproep van Hart van Lansingerland over een gestolen bedrijfsbus uit Pijnacker. Nu zag hij een zelfde bus met schade geparkeerd staan aan de Briellestraat in Berkel en Rodenrijs. Afgelopen nacht blijkt er voor de tweede keer in korte tijd te zijn ingebroken.

Al twee maanden raak

De eigenaar van het bouwservicebedrijf heeft al enkele maanden enorme pech. Twee maanden geleden werd dezelfde bus als afgelopen nacht leeggeroofd en is er een bus van het bedrijf gestolen. Ondanks dat er een briefje achter de vooruit lag dat de bus al leeggeroofd was heeft de dader afgelopen nacht toch ingebroken.

Gelukkig voor de eigenaar zijn er dit keer camerabeelden van de inbraak, op de beelden is de man duidelijk te zien en zelfs zijn kenteken is goed zichtbaar. De beelden liggen inmiddels met een aangifte bij de politie.

De bus was leeg, de dader heeft niets mee kunnen nemen.