Pijnacker – Op donderdagmiddag 10 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een medisch incident in het scholencomplex aan de Duivenstein in Pijnacker.

Meerdere hulpdiensten waaronder politie, ambulance en de traumahelikopter Lifeliner 2 van Rotterdam airport zijn met spoed ter plaatse gekomen.
De MMT-arts en het ambulancepersoneel hebben in een scholencomplex een kindje behandeld. Het kindje is in een vacuümmatras gefixeerd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance naar het ziekenhuis.

Het Mobiel Medisch Team was op een grasveldje naast de school geland.  Dit trok veel bekijks van ouders en omwonenden. Waar het incident zich precies bevond en wat er is gebeurd is vooralsnog niet bekend.

UPDATE:

Tijdens het buitenspelen is het jongetje van een duikelrek gevallen waarna hij gewond raakte. Uit voorzorg heeft de directie de hulpdiensten ingeschakeld waarna een ambulance en het Mobiel Medisch Team ter plaatse zijn gekomen. Het jongetje is na controle in het ziekenhuis dezelfde avond nog ontslagen. De jongen maakt het naar omstandigheden goed.