Pijnacker – Op maandagmiddag 16 november zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een melding op de Katwijkerlaan in Pijnacker.

De hulpdiensten waaronder ook de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) van Rotterdam-Airport zijn met spoed ter plaatse gekomen. Eenmaal ter plaatse troffen zij een man op de grond aan die met zijn scooter hard ten val was gekomen en niet aanspreekbaar was. Volgens getuigen zou hij ook nog een muurtje of een vuilcontainer hebben geraakt en nog enkele meters zijn doorgereden of -gegleden maar dit is niet bevestigd. Het personeel van de ambulance en de MMT-leden die dichtbij op een weiland geland waren hebben het slachtoffer ondertussen gestabiliseerd. Het slachtoffer is na stabilisatie maar buiten bewustzijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voltallige team van de traumahelikopter is weer retour Rotterdam-Airport gegaan.

Het fietspad is tijdens de inzet afgesloten geweest, het overige verkeer werd via één rijbaan om het incident heen geleid. Er is een lid van Team Verkeer ter plaatse geweest die een kort onderzoek heeft gedaan maar wat er precies is gebeurd is (nog) niet duidelijk.