Rotterdam / Den Haag – Donderdagochtend 14 januari heeft er een ongeval plaatsgevonden op het perron van de RandstadRail halte Leidschenveen.

Omstreeks 06:30 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd vanwege een ongeval op het perron van de  RandstadRail halte Leidschenveen. Onder andere de brandweer rukte met groot materieel uit.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, naar zeggen is er één persoon behandeld en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval reed er tussen Rotterdam – Den Haag geen metroverkeer. Ook de RandstadRail van de HTM tussen Den Haag en Zoetermeer was door het ongeval gestremd.

Reizigers werd geadviseerd te reizen met trams, bussen of de NS. Voor de reizigers tussen halte Slinge en halte Nootdorp werden pendelbussen ingezet. Hoe dit precies tussen Den Haag Centraal en halte Forepark was geregeld is op moment van schrijven niet bekend.

Omstreeks 07:45 uur werd het sein veilig gegeven en begonnen de eerste metrostellen weer te rijden. Ook de verbinding tussen Den Haag en Zoetermeer kwam hierna weer op gang.