Pijnacker – Aan de Gantellaan in Pijnacker zorgt een berg sneeuw op het dak van een woning voor een gevaarlijke situatie. 

Bewoners van de woning aan de Gantellaan hebben de brandweer gealarmeerd vanwege een gevaarlijke situatie op het dak van hun woning. Op het dak ligt een grote berg sneeuw precies over de rand welke elk moment naar beneden kan vallen. ‘Omdat hier veel kinderen langs lopen levert dit een gevaarlijke situatie op als het naar beneden valt’, aldus een van de bewoners van de woning.

Een tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootdorp kwam al ter plaatse om naar de situatie te kijken, omdat zij niet veel konden doen en de bewoners zelf al een afzetting hadden gecreëerd zijn zij weer retour gegaan. Even later werd er een hoogwerker van kazerne Stadshart (Zoetermeer) gealarmeerd om de sneeuw weg te halen.

De bewoners hadden zelf al actie ondernomen door een lintje te spannen en met een kartonnetje een bordje te maken aan de lantaarnpaal. De brandweer wist het sneeuw vakkundig te verwijderen waarna zij weer retour konden naar Zoetermeer.