Pijnacker – Donderdagmiddag 1 Juli zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Weegbree in Pijnacker.

De hulpdiensten zijn vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Weegbree in Pijnacker. Ter plaatse bleek het te gaan om een baby die in de problemen was gekomen. De arts van de traumahelikopter is door de politie naar het incident gebracht, de verpleegkundige is door een vrijwilliger opgehaald voor extra ondersteuning.

Nadat de baby is gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team, is deze per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het Mobiel Medisch Team is mee met de ambulance. Eén van de ouders van de baby wordt door de politie naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s en Video: Spa-Media en Patrick van de Helm ( Ingezonden via WhatsApp tiplijn.)