Nootdorp – Zondagmiddag 4 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een aanrijding op de A12 ter hoogte van de afslag Nootdorp.

Omstreeks 13:40 uur ontvingen de hulpdiensten waaronder politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) de oproep vanwege een aanrijding op de A12. Ter plaatse bleek het te gaan om een motorrijder die achterop een bestelbus is gebotst. Hierbij is de motorrijder hard ten val gekomen en gewond geraakt.

Het ambulancepersoneel heeft met behulp van de arts van het MMT de motorrijder op een vacuümmatras gelegd en deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De A12 is richting Zoetermeer ter hoogte van afslag 5 ten tijde van het incident afgesloten geweest, als gevolg hiervan ontstond er een flinke file.

Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor is de A12 tussen de op- en afrit bij Nootdorp in de richting van Zoetermeer nog langere tijd afgesloten.