Delfgauw – Op de Delftsestraatweg nabij het Tinq tankstation in Delfgauw is woensdagochtend een opzittende van een scooter zwaargewond geraakt toen hij samen met de scooterbestuurder in botsing kwam met een busje.

De bestuurder van het busje wilde afslaan en zag daarbij de scooter over het hoofd. De scooter werd aan de achterzijde aangereden. Beide opzittenden kwamen bij de aanrijding ten val. De bijrijder kwam bij de aanrijding in een greppel terecht en raakte zwaargewond.

Het slachtoffer werd na onderzoek door het ambulancepersoneel in een vacuümmatras gelegd. Omdat het slachtoffer heel veel pijn had kreeg hij flink pijnstillers toegediend. Het slachtoffer is hierna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeerspolitie is ter plaatse en zal samen met de Forensische Opsporing Verkeer (voormalige VOA) onderzoek doen.

 

Foto’s: District8.net