Een automobiliste is vanavond langs de ‘s-Gravenweg in Nootdorp, thv de RandstadRail halte, te water geraakt. 

De bestuurster kon al snel het voertuig verlaten. De brandweer kwam met meerdere eenheden, waaronder de grote en de kleine kraan van kazerne Leidschenveen, ter plaatse. Al snel bleek de hulp van de brandweer niet nodig waarop zij weer retour kazerne konden.

Een ambulance is niet ter plaatse gekomen, er is niemand gewond geraakt, de bestuurster kwam er met de schrik en een nat pak vanaf. Over de oorzaak van het ongeval is ons niets bekend. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig weer op het droge te trekken.

Vorig jaar, precies een jaar geleden, ging er op exact dezelfde plek, ook met nat weer, al eerder een voertuig te water. Toen ging het om een automobiliste met een Fiat 500.