Op zaterdag 24 september is er weer een 112-veiligheidsdag bij het politiebureau en brandweerkazerne aan de Nootdorpseweg 5 in Pijnacker.

Iedereen die benieuwd is naar het werk van de hulpverleners in onze gemeente kan tijdens de veiligheidsdag in de huid kruipen van een brandweerman of een politieagent. Gewoon leuk op de foto gaan kan natuurlijk ook want er loopt de hele dag een fotograaf rond die foto’s en video’s maakt.

Verschillende hulpdiensten aanwezig 
Op de 112-veiligheidsdag zijn naast medewerkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp ook veel hulpdiensten aanwezig. Politie en brandweer zijn er om te laten zien wat hun werk inhoudt, maar ook defensie, Dienst Justitiële Inrichtingen, HTM, ANWB en autoberger Vreugdenhil zijn aanwezig.

Naast voertuigen van de Brandweer, Politie, Ambulance en vele andere hulpdiensten zullen er ook demonstraties zijn van de politie en brandweer. Daarnaast zijn er onder andere oude brandweervoertuigen van Stichting Historisch Brandweermaterieel en diverse informatiestands.

Iedereen is dus op 24 september van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur.