Vrijdagmiddag rond half 4 is de brandweer uitgerukt voor een voertuigbrand op de A12 t.h.v. Nootdorp.

Het voertuig is aan de voorkant volledig uitgebrand. Een gedeelte van de berm heeft ook vlam gevat. De brandweer heeft voor de zekerheid de berm extra goed geblust om opnieuw oplaaien van de brand te voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, een automobiliste reed vanuit Waddinxveen naar Den Haag, toen haar voertuig inhield, nadat het voertuig steeds langzamer begon te rijden is de dame op de vluchtstrook gestopt. Eenmaal op de vluchtstrook kwam er rook onder de motorkap vandaan en vatte het voertuig vlam. Omstanders hebben nog geprobeerd te blussen.

Vanwege de brand werden er twee rijstroken afgesloten en is er een flinke file ontstaan.

Een bergingsbedrijf zal de auto ophalen om te bergen.

 

 

IMG_2277

IMG_2223

IMG_2259

IMG_1858

IMG_2263

IMG_2269

IMG_2289