In Zoetermeer bij het Ganzevoetpad is een 87-jarige vrouw hardhandig beroofd van haar tas. Ze is tijdens de beroving ernstig gewond geraakt. De man rende weg in de richting van het Floriadepark. Vanavond tonen wij in tv-programma Team West beelden van de straatrover.

Kijkt u mee of u deze man herkent?

Op dinsdag 26 juli rond 17.45 uur is de 87-jarige mevrouw beroofd van haar tas op het Ganzevoetpad in Zoetermeer. Het Ganzevoetpad is gelegen in de wijk Rokkeveen. De 87-jarige vrouw wordt van achteren door een onbekende man zeer hardhandig aan haar tas getrokken. Door het harde trekken valt de vrouw hard op de grond. De man rent met de tas weg in de richting van het tunneltje ter hoogte van het Perobahout en gaat het Floriadepark in. Een getuige is achter de straatrover aangefietst en die heeft daardoor de tas laten vallen.

Ondanks haar leeftijd wandelde de vrouw veel door Zoetermeer maar ze is zo hard gevallen dat ze haar schaambeen heeft gebroken. Ze kan niet lopen van de pijn en is aan een bed of stoel gekluisterd. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de straatrover.

 

Team West en Opsporing Verzocht

Kijk vanavond naar Team West en Opsporing Verzocht voor meer informatie en deel uw tips. Uw hulp maakt het verschil in deze zaken. Team West wordt vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag worden nog een aantal herhalingen uitgezonden. Opsporing Verzocht is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO 1 en wordt woensdag om 13.20 uur herhaald.