Zoetermeer – Vrijdagmiddag is een oudere dame gewond geraakt nadat zij hard ten val kwam aan de Weteringdreef in Zoetermeer. Zij brak haar been.

Omstreeks 12:40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een oudere dame met haar boodschappen hard ten val was gekomen door de gladheid. Omdat er geen ambulancedienst beschikbaar was werd de hulpverleningswagen van brandweer kazerne Oosterheem gealarmeerd om eerste hulp te verlenen. Nadat zij ter plaatse kwamen hebben zij de dame toegestopt met enkele dekens.

Nadat de dame eerste hulp verleend had gekregen, werd door een brandweerman het voertuig aan de kant gezet. Dit ging echter mis, door de gladheid gleed de brandweerwagen door tegen een schuurtje aan. Zowel het schuurtje als de brandweerwagen liepen hierdoor schade op. Met behulp van wat duct-tape werd de brandweerwagen ‘gerepareerd’ zodat hij weer door kon. Een dienstauto van de brandweer kwam ter plaatse met een emmer en een zak strooizout om de brandweerwagen uit het hofje te krijgen.

Nadat de dame een uur op de grond lag kwam eindelijk een ambulance ter plaatse. De dame is nagekeken en voor verdere behandeling, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

 

IMG_5342

IMG_9003

IMG_5344

IMG_5325

IMG_5334

IMG_9037