Zaterdagavond rond half elf ontving de brandweer een alarmering van een wateroverlast aan het Kamille-erf in Pijnacker.

Binnen in een woning was een waterleiding gesprongen, hierdoor kwam heel de woning vol water te staan. Lieve buren hebben de bewoonster geholpen. De brandweerlieden hebben als eerst de hoofdwaterleiding dicht gedraaid waarna zij en de buren hun armen uit de mouwen staken. Met meerdere emmers en dweilen werd geprobeerd de woning zo droog mogelijk te krijgen. De bewoonster werd ondertussen bij de buren opgevangen.

De brandweer heeft stichting Salvage geïnformeerd over het incident. Een medewerker komt dan ter plaatse om de schade met de bewoonster af te handelen.

Hoe de lekkage precies is ontstaan is onduidelijk.

 

IMG_9095

IMG_9103

IMG_9115

IMG_9118

IMG_9121

IMG_9127