Delft – De 26-jarige Jim is nu anderhalve week spoorloos en zijn familie is zeer ongerust. Jim liep nog nooit eerder weg en is nu sinds donderdag 12 januari vermist. In de uitzending van Team West worden foto’s van Jim getoond. 

Jim woonde in GGZ instelling Sint Joris in Delft en is mogelijk op donderdag 12 januari tussen 20.30 en 21.30 uur van huis gegaan. Zijn familie en vrienden omschrijven hem als een hele lieve man, die ontzettend vrolijk en altijd geïnteresseerd in anderen is. Hij is 1.70 m lang, heeft brede schouders en een stevig postuur. Hij heeft een bol gezicht en grijs/blauwe ogen. Hij heeft kort bruin/zwart haar. Toen hij wegging droeg hij vermoedelijk een blauwe spijkerbroek, een geruit overhemd, een lichte groene jas en bruine leren schoenen met veters.

Zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen en hopen dat het publiek hen kan helpen om Jim te vinden.

Zoekactie

De politie en het Veteranen Search Team hielden op 22 januari een grote zoekactie naar de vermiste Jim Olsthoorn (26 jaar) in het Delftse Hout in Delft. Er is op meerdere plekken naar hem gezocht. Er waren zo’n 120 vrijwilligers aan het zoeken en er werd gebruik gemaakt van een drone.