Maandagavond liet de politie weten dat er een overval heeft plaatsgevonden op een woning aan de Wulpenlande in Pijnacker.

De politie werd omstreeks 21:15 uur gealarmeerd voor een overval op een woning. De politie is ter plaatse bij de woning, momenteel wordt er door de politie onderzocht of er zich daadwerkelijk een overval heeft voorgedaan. Er zou een groot mes zijn gezien, deze is voor zover nu bekend niet gevonden. Volgens een omwonende waren de daders er vandoor gegaan in een Volkswagen, dit kon de woordvoerder nog niet bevestigen.

Even later werden er in de omgeving twee personen aangehouden. In bosjes en in prullenbakken in de omgeving is tevergeefs gezocht naar een mes.
Er raakte niemand gewond.

De politie doet nader onderzoek naar het incident.

 

IMG_1048

IMG_1051

IMG_1055

IMG_1068

IMG_1081