Op de W.G. Witteveenstraat in Bergschenhoek heeft de politie onderzoek gedaan naar een mogelijk explosief bij een personenauto op de parkeerplaats.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse na een melding over een mogelijk explosief bij een voertuig. De omgeving werd groots afgezet en medewerkers van Team Explosieven Verkenning hebben het voertuig grondig onderzocht. Uiteindelijk werd er niets aangetroffen en konden de afzettingen worden opgeheven. In het voertuig werd een vuurwapen-lijkende aansteker gevonden, deze is door de politie in beslag genomen.

Op 4 maart jl. was er bij dezelfde familie sprake van een explosies in hun woning. Meerdere woningen werden ontruimd nadat er harde knallen waren gehoord. Uit onderzoek bleek dat het ging om zwaar illegaal vuurwerk.

De recherche doet nader onderzoek naar beide incidenten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in uw gemeente.

 

IMG_3437

IMG_3545

IMG_3522

IMG_3566

IMG_6118

IMG_3667

IMG_3770

IMG_6110

IMG_3467

IMG_6108

IMG_3475