In de nacht van vrijdag op zaterdag is een automobilist achteruit een garagebox ingereden aan de Kuyperlaan in Pijnacker.

Een oudere man heeft vermoedelijk zijn pedalen in het voertuig door elkaar gehaald en reed achteruit een garagebox in, nadat dit gebeurde schrok de bestuurder. Hij is hierdoor vooruit de bosjes in gereden. De man kwam er zonder kleerscheuren vanaf. De garagebox en het voertuig hebben wel forse schade opgelopen. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie van de garage te controleren.

De bovengelegen woningen van het appartementencomplex hoefde niet ontruimd te worden. Omdat de brandweer verder weinig kan doen zijn zij weer retour gegaan. Er is een lint gespannen en een medewerker van bouw en woningtoezicht is op de hoogte gebracht.

Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de auto mee te nemen. Er raakte niemand gewond.

 

IMG_0544

IMG_0550

IMG_0555

IMG_0558

IMG_0564

IMG_0572

IMG_0578

IMG_0580