In de nacht van dinsdag op woensdag 26 juli heeft er een achtervolging plaatsgevonden, deze eindigde op de Liorestroom in Zoetermeer.

De achtervolging begon vanaf de Ruimtebaan in Zoetermeer, hier viel de bestuurder op door zijn rijgedrag. Bij het zien van de politie ging de 20-jarige bestuurder er met hoge snelheid vandoor. De achtervolging ging met hoge snelheden, na een wilde rit door verschillende wijken reed de bestuurder zich klem op de Liorestroom in Zoetermeer (wijk Oosterheem). De inzittenden zette het op een lopen.

Maar al snel konden beide heren met behulp van politiehonden en een politiehelikopter in de directe omgeving worden aangehouden. De bestuurder bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Ook was hij onder invloed van verdovende middelen.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

 

IMG_7004

IMG_7022

IMG_7012

IMG_7041

IMG_7035

IMG_6995