Op de tijdelijke Doenkade / N209 tussen Berkel en Rodenrijs en Rotterdam heeft donderdagavond een frontale botsing plaatsgevonden. 
Twee voertuigen kwamen omstreeks 18:45 uur frontaal met elkaar in botsing, twee andere voertuigen raakten ook beschadigd. De politie, brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse.
De inzittenden zijn door de brandweer uit hun voertuigen bevrijd. In totaal zijn er vier personen gewond geraakt, twee daarvan waren zwaargewond. Een slachtoffer is met spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd. De betrokken voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt en de weg ligt bezaaid met auto-onderdelen.
Medewerkers van FO verkeer (voorheen VOA) van de politie zijn ter plaatse om uitgebreid onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De N209 / Doenkade is als gevolg van het ongeval tussen Rotterdam en Berkel en Rodenrijs afgesloten voor het verkeer.

 

IMG_8655

IMG_8652

IMG_8669

IMG_8555

IMG_8565

IMG_8663

IMG_8634

IMG_8629