Pijnacker – Op de Boezemweg in Pijnacker is dinsdag aan het einde van de middag een onderzoek geweest in een bedrijfspand.

De politie en gemeente houden al langere tijd integrale controles bij bedrijven. Tijdens Een integrale controle is een brede, allesomvattende controle waarbij op diverse vlakken wordt gecontroleerd of de wet- en regelgeving naar behoren wordt nageleefd. Tijdens een integrale controle zijn er dan ook meer partijen aanwezig dan enkel de politie. Diverse toezichthouders en controleurs kijken elk vanuit hun eigen specialisme naar de situatie ter plaatse.

In een lopend onderzoek kwam het bedrijf naar voren waar de politie dinsdagmiddag een instap heeft gedaan. Het gaat om een auto- en opslagbedrijf. Buiten de normale agenten kwamen ook een hondengeleider en medewerkers van Forensische Opsporing ter plaatse.

Wat er precies in het pand is aangetroffen blijft nog onduidelijk. De woordvoerder van de politie kan op dit moment niet meer zeggen dan dat het gaat om een lopend onderzoek. Evenals of er verdachte(n) zijn aangehouden kan niet worden verteld.

Het pand is door de politie verzegeld en er wordt later nog verder onderzoek gedaan in het pand. Voor zover bekend is het pand voor minimaal twee weken gesloten.

 

IMG_9421

IMG_9408

IMG_9404

20231010_174536

20231010_174558