Pijnacker – Zondagavond rond half twaalf zijn twee inzittenden in een personenauto gecrasht tegen een brugdeel op de Zijdeweg in Pijnacker. Er raakte wonder boven wonder niemand gewond. De bestuurder is aangehouden voor mogelijk rijden onder invloed van drugs.

Tegen half twaalf werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een eenzijdig ongeval, bij aankomst van de politie en ambulancedienst troffen zij een flinke ravage aan. Bij het voertuig waren twee jonge mannen aanwezig, beide heren zijn kort nagekeken door het ambulancepersoneel maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De personenauto is zwaar beschadigd geraakt door het ongeval.

De bestuurder heeft een alcohol en drugstest moeten ondergaan. Uit de drugstest bleek dat de bestuurder mogelijk onder invloed van verdovende middelen was, hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De achterzijde van het voertuig liep enorme schade op. Beide inzittenden mogen van geluk spreken dat zij geen verwondingen hebben opgelopen. Als gevolg van het ongeval was de Zijdeweg in de richting van de Katwijkerlaan enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het wrak mee te nemen. Ook het wegdek en brugdeel liepen schade op. De gemeente zal in kennis worden gesteld.

 

IMG_7515

IMG_7621

IMG_7606

IMG_7584

IMG_7594

IMG_7523

IMG_7636

IMG_7642

IMG_7650

IMG_7558

IMG_7656

IMG_7664