Pijnacker – Dinsdagochtend kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing op de kruising van de Zijdeweg met de Monnikenweg in Pijnacker. Hierbij raakte minstens één persoon gewond. 

Omstreeks 08:25 uur kwamen door onbekende oorzaak drie voertuigen met elkaar in botsing op de kruising. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd. Uiteindelijk bleek de komst van het MMT niet noodzakelijk en werden zij afbesteld. Minstens één persoon raakte gewond en is na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of er meerdere gewonden zijn gevallen.

Drie voertuigen raakten beschadigd bij het ongeval, een busje kwam na het ongeval op zijn zijkant tot stilstand. Als gevolg van het ongeval was de kruising deels afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plaatse kort onderzoek gedaan waarna de weg werd schoongeveegd.

Na het opruimen van de vloeistoffen op het wegdek en het bergen van de voertuigen kon de kruising weer worden vrijgegeven. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de politie doet hier verder onderzoek naar.

 

 

IMG_9880

IMG_9886

IMG_9890

IMG_9892

IMG_9923

IMG_9904

IMG_9913

IMG_9919