Pijnacker – Dinsdagavond 25 juni is een dame gewond geraakt aan haar hand na een ruzie in een woning in de omgeving van de Emmastraat in Pijnacker. De politie werd in eerste instantie gealarmeerd voor een melding van een steekincident.

Een dame zou ergens in een woning ruzie hebben gehad en met haar hand ergens tussen zijn gekomen, hierdoor liep zij flinke verwondingen op aan haar hand. Hoe het kan dat de politie werd gealarmeerd voor een melding van een steekincident is niet bekend, de woordvoerder van de politie-eenheid Den Haag laat weten dat hier absoluut geen sprake van is.

De gewonde dame is gecontroleerd door het ambulancepersoneel waarna zij voor verdere behandeling naar het ziekenhuis is vervoerd. Volgens een getuige zou de dame met haar hand vast hebben gezeten tussen een deur.

Er zijn meerdere getuige verklaringen opgenomen, de politie doet verder onderzoek naar wat zich heeft afgespeeld. Volgens de woordvoerder is er niemand aangehouden.