Berkel en Rodenrijs / Pijnacker – Vannacht heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Veilingstraat in buurgemeente Pijnacker. Daarbij is een zeventienjarige jongen uit Berkel en Rodenrijs zwaargewond geraakt. Even na middernacht werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd.

Het incident vond plaats op straat. Het slachtoffer werd later in een woning behandeld. Naar verluidt was daar eerder nog een feestje gaande. Het is onduidelijk of het slachtoffer ook op het feestje aanwezig was. Na behandeling is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Een arts van het MMT is opgepikt bij de N470 en meegereden naar het ziekenhuis. Rond 02.00 uur kwamen medewerkers van de forensische opsporing van de politie ter plaatse om sporenonderzoek te doen in de straat en bij de woning waar het slachtoffer lag. Na het onderzoek is de straat weer vrijgegeven.

De politie heeft één persoon aangehouden. Het gaat om een zestienjarige jongen uit Berkel en Rodenrijs. De politie is een onderzoek gestart.

 

Image_564849

IMG_7450

Image_802719

IMG_7476

IMG_7501

IMG_7506 (1)

IMG_7511

IMG_7520

Image_48581