Maandagavond heeft er iets na 19.00 uur een overval plaatsgevonden op het Argos tankstation aan de Wilgenlaan in Berkel en en Rodenrijs.

De politie is met meerdere eenheden, met spoed en kogelwerende vesten, ter plaatse gekomen. Er werd onderzoek gedaan naar de melding. De dader heeft het personeel bedreigd en heeft een greep uit de kassa gedaan, hierop is de dader gevlucht.

De politie heeft de verklaringen van enkele getuigen opgenomen. De politie is op zoek naar een jongeman, lichte huidskleur met zwarte muts, zwarte jas en een spijkerbroek. De verdachte is te voet gevlucht richting de Noordeindseweg. De politie roept omwonenden op om hun camerabeelden van rond 19.00 – 19.15 uur te bekijken, wellicht is de verdachte voorbij de camera gerend.

Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met de politie.

 

Update:

Volgens een getuige is de dader eerder op de dag in de omgeving van het tankstation geweest. Het lijkt er op dat hij in de wijk en nabij het tankstation is geweest om een voorverkenning te doen. Op het moment van toeslaan was het rustig in de shop van het tankstation.

 

IMG_Dader-20230220 Overval tankstation Berkel en Rodenrijs.
Via onze Whatsapp tiplijn ontvingen wij bovenstaande foto. Het gaat om de dader van de overval op het tankstation.

 

 

IMG_9871

IMG_9868

IMG_9861

IMG_9851

IMG20230220191358