Berkel en Rodenrijs – Op maandagavond 20 februari om 19.05 werd een tankstation aan de Wilgenlaan in Berkel en Rodenrijs overvallen. De politie kwam direct ter plaatse, maar trof de verdachte niet meer aan. De recherche doet onderzoek naar de zaak en komt graag in contact met mensen die meer weten of (deurbel)camerabeelden hebben.

De overvaller bedreigde het personeel van het tankstation en wist geld uit de kassa afhandig te maken. Hierna sloeg hij met het geld op de vlucht. Hij vertrok in de richting van de Noordeindseweg. De verdachte is een jongen met een lichte huidskleur en droeg een zwarte muts, zwart shirt en een spijkerbroek.

U kunt helpen
De politie is op zoek naar de verdachte en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Ook als u (deurcamera)beelden heeft, ontvangt de politie dat graag.